Reclamefolder.nl integreert dynamische folder op haar platform

Reclamefolder.nl heeft afgelopen week exclusief in samenwerking met Publitas en Nextail, de online organisatie van Blokker Holding, een volledig ‘real time’ reclamefolder op haar platform gepubliceerd. De dynamisch gegenereerde content in online reclamefolders wordt hiermee toegankelijk voor retailers en maakt online communicatie naar klanten actueler, persoonlijker en waardevoller.

Dynamische content

Met de dynamische folder kunnen retailers de steeds grotere groep van online klanten beter van dienst zijn. Zo kan Blokker vanaf vandaag onder meer dynamic pricing toepassen en direct inspelen op de actuele voorraden van het online productassortiment. In geval van out of stock biedt deze ontwikkeling retailers de mogelijkheid alternatieve opties te kunnen aanbieden aan de klant. Wanneer bijvoorbeeld de Philips Senseo in het zwart tijdelijk niet op voorraad is, kan Blokker haar klanten hetzelfde product in andere kleuren aanbieden in de folder. De mogelijkheden zijn oneindig en hiermee ook de commerciële slagkracht. Met de dynamische folder kan er snel worden ingespeeld op het mooie weer met barbecues of zwembaden op extra pagina’s binnen de folder. Ook speciale, thematische uitgaven behoren tot de mogelijkheden. 

 

De optimale marketingmix

De fysieke gedrukte folder blijft voorlopig van groot belang voor de retailers en hun klanten. De dynamische folder is nu vooral een communicatiemiddel om de online klant optimaal te bedienen en een aanvulling op de populaire fysieke folder. De digitale folder heeft vele voordelen: de creatie van een fysieke folder vergt veel handmatige en tijdrovende handelingen zoals opmaak, drukwerk en distributie. Dit proces wordt dankzij deze ontwikkeling teruggebracht. De real time folder met volledig dynamisch gegenereerde content is daarmee eenvoudig te integreren bij reclamefolder.nl op al haar platformen voor desktop en mobiel inclusief app. Daardoor kan de dynamische online folder makkelijk zichtbaar worden gemaakt bij een groot consumentenbereik.

 

Over Reclamefolder.nl

Reclamefolder.nl is het grootste online voordeelplatform van Nederland en met ruim 2,7 miljoen appdownloads de tweede e-commerce-app van Nederland. Als online mediaexploitant richt Reclamefolder.nl zich met dit unieke bereik op retailers en merken. Zij kunnen hun folder online op de platformen van Reclamefolder.nl publiceren en promoten. De primaire doelgroep is de vrouwelijke shopper, hoger-welstandig en stedelijk.