Producten

Profiteer van het grote bereik van Reclamefolder.nl. Wij adviseren en helpen je graag, zodat je campagne op de juiste manier wordt ingezet en zo het gewenste resultaat bereikt wordt. Bekijk hieronder de mogelijkheden.

folderplaatsing op Reclamefolder.nl

Online folder

Plaats jouw folder online op onze website en app en verhoog hiermee de traffic en conversie naar jouw winkel en webshop. Je bepaalt zelf in welke regio jouw folder zichtbaar is en betaalt alleen voor de folders die ook daadwerkelijk gelezen zijn. Na afloop worden de resultaten, die inzicht geven in het leesgedrag, met jou gedeeld. 

 

Download specificaties
premium positie op Reclamefolder.nl

Premium plaatsing online folder

Je folder wordt geplaatst bij de eerste vier of acht folders in onze app en op de website. Zo is je folder één week lang als eerste zichtbaar en wordt deze tot 100% meer gelezen. 

Download specificaties
Reclamefolder.nl banner op laadscherm app

Banner startscherm app

Jouw folder of aanbieding staat een week lang op de meest prominente banner postie met een bereik van circa 800.000 unieke consumenten. Een unieke positie voor extra merkherkenning, gelezen folders en traffic naar je website.

Reclamefolder.nl website banner

Banner posities (mobiele) website

3 display posities voor jouw campagne, waarmee je per maand 900.000 unieke bezoekers bereikt.

Download specificaties
Reclamefolder.nl website banner

Kortingsbon in de app

Een kortingsbon zet aan tot actie, een goede manier om extra te sturen op winkeltraffic. Doordat je je campagne meetbaar maakt, heb je meteen inzicht in de resultaten.

Download specificaties
Reclamefolder.nl online folder opmaken

Online folder opmaken

Heb je geen online folder of wil je een extra online folder om bijv. een actie onder de aandacht te brengen? Wij kunnen je helpen en dit proces voor jou uit handen nemen. Download de aanleverspecificaties of neem contact op voor de mogelijkheden. 

Download specificaties

Banner interesse pagina

Jouw campagne als afsluiter van bekeken folders, met een bereik van 700.000 unieke consumenten per week. 

Download specificaties